Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asociatia Volare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de scufundari in Timisoara
250 €
Brand
NAUI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursuri de scufundări în sistemul NAUI in
Timisoara  


Centrul de scufundări al ASOCIATIEI VOLARE  organizează cursuri de scufundări de agrement pentru începători (primul nivel) si nu numai, în Timisoara. Vârsta minimă pentru participarea la cursuri este de 10 ani. După absolvire, participantul primeşte un brevet recunoscut internaţional NAUI  SCUBA DIVER. In cadrul acestui curs se parcurg următoarele module:

1. Studiu individual
Presupune vizionarea unor filme si studiul manualului Naui Scuba Diver. Acestea le veti primi inainte de inceperea cursului.

2. Sesiuni de teorie
Notiunile dobandite in urma studiului individual vor fi aprofundate impreuna cu instructorul si apoi verificate prin sustinerea unui examen teoretic.

3. Antrenamentul în bazin
Antrenamentul se desfăşoară în bazin acoperit (majoritatea exerciţiilor se vor realiza în apă de 1,50 metri), sub supravegherea permanentă a unui instructor.

4. Scufundările în mare
Această ultimă parte, care include 4-5 scufundări în apa deschisa, se desfăşoară pe perioada verii (iunie - septembrie) la Marea Neagra sau in lacurile din apropierea orasului Timisoara.(Surduc,Ghioroc,Valiug) sau in excursiile pentru scufundari organizate de Asociatia Volare.

Tariful cursului Naui Scuba Diver este de 250 Euro. În tarif sunt incluse toate cheltuielile de inchiriere a echipamentului de scufundări şi a materialelor educaţionale, contravaloarea şcolarizării, taxele de bazin si brevetul.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0765510733

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura